Elä hetkessä. Myös huomenna.
Myös sinun unelmasi voivat olla totta!
  • Mihin sinä säästät?
  • Miksi säästäminen kannattaa?
  • Mitkä ovat tulevaisuuden unelmasi?

 

Säästäminen on joustavaa ja vaivatonta

Säästövakuutusta tehtäessä voit itse määrittää sijoitusajan pituuden, sijoitettavan summan suuruuden ja sijoituskohteet.

Voit aloittaa säästämisen jo 50 eurolla kuukaudessa. Tällä summalla olet lähempänä unelmiasi. Henki-Fennia tarjoaa monia erilaisia sijoitusvaihtoehtoja, joista voit itse valita sinulle sopivimman tavan säästää.

 

Aloita säästäminen – tehdään se yhdessä – me autamme!

 

Esimerkki

Minna haaveili maailmanympärimatkasta ja päätti aloittaa säästämisen 25-vuotiaana. Sopiva summa säästöön laitettavaksi oli 100 euroa kuukaudessa (5 % tuotto-odotuksella). 35-vuotis syntymäpäivänään Minnan tilillä oli 14 600 euroa ja hän pääsi haaveilemalleen matkalle.

 

Ota yhteyttä jo tänään ja jatketaan keskusteluja! Jätä soittopyyntö tai soita numeroon 010 503 7970.

 

Tasaista tuottoa ja tappioriskien minimoimista

Fennian sijoitusfilosofiaan kuuluu tasainen tuotto ja tappioiden minimoiminen. Olemme pitkäjänteisiä ja reagoimme markkinamuutoksiin nopeasti. Voit luottaa asiantuntijuuteemme, sillä Fennia on sijoittanut omia varojaan tuottavasti ja turvaavasti jo 130 vuotta. Rakennamme sijoitussalkkuasi kuin omaamme käyttämällä samoja tuotteita parhailta kansainvälisiltä ja kotimaisilta yhteistyökumppaneilta

Fennica-salkut ja sijoitusrahastot »

Lataa e-kirja

arpapelia-cover

Lataa itsellesi ”Arpapeliä vai ammatitaitoa” -kirja.

Tarjoamme sinulle tämän sijoittamisen maailmaa avaavan kirjan, jotta voit vaivattomasti tutustua sijoittamisen erilaisiin mahdollisuuksiin.