Elä hetkessä. Myös huomenna.
Turvaa yritystoimintasi ja läheisesi - nauti huolettomasta arjesta

Yrittäjänä sinun tulee ajatella niin perheesi kuin yrityksesi parasta. Miten perheesi selviäisi taloudellisesti, jos menehtyisit? Jos joutuisit työkyvyttömäksi, miten käy perheesi toimeentulon?

Yrittäjän vakuutukset on syytä pitää ajan tasalla

Yrittäjänä olet vastuussa perheesi lisäksi myös työntekijöittesi hyvinvoinnista ja toimeentulosta. Luomalla suunnitelman oman ja yrityksen tulevaisuuden turvaamiseksi varaudut yllättäviäkin tilanteita varten ja voit huoletta keskittyä elämään hetkessä.

Moni yrittäjä tyytyy vain lakisääteisiin vakuutuksiin yritystoiminnassaan. Yrittäjän lakisääteinen perusturva ei useinkaan vastaa todellisia odotuksia. Täydentämällä omaa ja yrityksesi vakuutusturvaa varaudut tulevaan ja varmistat oman ja yrityksesi hyvinvoinnin yllättävissäkin tilanteissa.

Esimerkkejä yrittäjän ja yrityksen vakuutuksista, joilla varmistat oman ja yrityksesi turvan

Yrittäjän henkivakuutus

Yrittäjäkään ei ole kuolematon. Fennia-Henkiturvan avulla varmistat läheistesi toimeentulon, vaikka sinulle kävisi jotain peruuttamatonta.

Yrittäjän työkyvyttömyysvakuutus

Yrittäjän toimeentulo on useimmiten vahvasti sidoksissa yrittäjän omaan työpanokseen. Miten perheesi selviytyy, jos työkykysi heikkenee pysyvästi? Yrittäjän työkyvyttömyysvakuutus antaa turvaa sinulle ja perheellesi, jos et pysty enää toimimaan yrittäjänä työssäsi.

Yrityksen henkivakuutukset

Yritys voi turvata myös työntekijänsä kuoleman tai pysyvän työkyvyttömyyden varalta. Fennia-Henkiturva tuo turvaa työntekijälle, hänen omaisilleen ja yritykselle. Yrityksen työntekijöiden kattava vakuutusturva on myös tapa sitouttaa työntekijöitä ja parantaa yrityksen houkuttelevuutta.

Ryhmähenkivakuutus

Ryhmähenkivakuutuksen tarkoituksena on turvata työntekijän perheen toimeentulo kuolemantapauksen jälkeen. Ryhmähenkivakuutus on pakollinen yrityksille, joiden toimialaa koskevassa työehtosopimuksessa on määrätty ryhmähenkivakuutuksesta.

 

”Elämä osaa joskus yllättää”

Oman ja yrityksen tulevaisuuden turvaamisen voit aloittaa jo tänään. Tilitoimistoyrittäjät Anne (52 v.) ja Arto (54 v.) perustivat 20 vuotta sitten tilitoimiston. Yrityksen perustamisvaiheessa he päättivät hankkia työkyvyttömyysvakuutuksen Fenniasta. Tämä nuorena tehty päätös on kantanut pitkälle. Arton pysyvän työkyvyttömyyden takia vakuutuksen tuoma turva on ollut konkreettinen apu Annen ja Arton arjessa.

”Elämä osaa joskus yllättää. Mutta onneksi ikäviinkin asioihin voi varautua etukäteen. Kauan sitten ottamamme työkyvyttömyysvakuutus mahdollistaa, että elämä jatkuu melkein kuin ennenkin.” – Anne ja Arto

Anne 52 vuotta, tilitoimistoyrittäjä ja Arto 54 vuotta, sairaseläkeläinen

Tervetuloa Fenniaan varmistamaan oma turvasi huomisen varalle!

Jätä yhteydenottopyyntö >

Mitä jos sinulle kävisi näin? Katso video

Miten lähimmäisesi tulevat toimeen, jos sinulle sattuu jotain?

Elämä voi heittää eteesi ikäviäkin yllätyksiä. Henkivakuutuksen avulla voit turvata läheistesi toimeentulon ja elintason säilymisen kuolemantapauksessa. Pysyvän työkyvyttömyyden turva on erityisen tarpeellinen pienten lasten vanhemmille sekä työssäkäyville henkilöille, joille työkyvyttömäksi joutuminen tarkoittaisi tulotason laskua. Lakisääteisen turvan taso voi olla yllättävänkin alhainen.

Turvaa tulevaisuuteen sekä omistajayrittäjälle että työntekijöille

Fennia-Henkiturvan vakuutukset antavat turvaa kuoleman tai pysyvän työkyvyttömyyden varalta – omistajayrittäjälle, hänen yritykselleen ja omaisilleen.

Henki- ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutukset täydentävät lakisääteistä perusturvaa, jonka taso ei useassa tapauksessa vastaa henkilön todellisia odotuksia. Vakuutuksella voidaan turvata yritystoiminnan jatkuvuus yllättävän tilanteen, kuten esimerkiksi toisen omistajayrittäjän kuoleman, jälkeen. Henkivakuutuksella voidaan myös turvata yrittäjän lähiomaisten taloudellinen tilanne kuolemantapauksen yhteydessä.

Selvitä sosiaaliturvasi taso

Yrittäjän sosiaaliturva määräytyy eri tavalla kuin tavallisen palkansaajan. Jos yrittäjä jää sairaslomalle, mitä korvauksia hän saa? Kuinka suuri on yrittäjän sairauspäiväraha?

Etenkin aloittavalla yrittäjällä on usein paljon kysymyksiä, jotka liittyvät oman ja yrityksen toiminnan ja talouden turvaamiseen. Yhteyshenkilösi Fenniassa auttaa sinua ymmärtämään sosiaaliturvasi tason erilaisissa tilanteissa ja laskee, miten eri ansionmenetykset vaikuttavat tuloihisi.

Tavoitteena on rakentaa sinulle vakuutusturva, jonka avulla elintaso säilyy toivotulla tasolla tilanteesta huolimatta.

Haluatko laittaa vakuutusturvasi kerralla kuntoon?